Idioma: cat esp Entrar a la web Residencia Palau Segueix-nos: facebook twitter googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les notícies


Dia Mundial del Cor

Dia Mundial del Cor

Sabies que si cuidáramos la nostra salut amb uns hàbits saludables podríem aconseguir que les malalties cardiovasculars deixessin de ser la primera causa de mort al món? Petits canvis en la nostra vida quotidiana com menjar i beure de forma més sana, fer exercici i abandonar el tabacoconseguirían reduir els 17,5 milions de morts anuals prematures per malaltia cardiovascular.
 
L'Objectiu de este dia és donar a Conèixer a tothom Les malalties cardiovasculars, su prevenció, control i Tractament.
 
Malalties com l'infart de miocardi i l'accident vascular cerebral són a l'actualitat Les malalties més mortíferes del món, cobrant cada any 17 millones de vinyes.
 
Durant el Dia Mundial del Cor és pretèn Cridar l'atenció sobre la necessitat d'afavorir a els entorns i tornar-les més saludables, aconseguint evitar Malalties al cor, ja 'en a les llars, a la feina o en els comunidades.
 
la Federació mundial del Cor organitza en més de 100 Països esdeveniments que ajudin a Fer consciència sobre a els problemes cardiovasculars com controls de salut, caminades organitzades, curses, sessions de gimnàstica, xerrades públiques, representacions teatrals, fòrums Científics, exposicions, concerts, festivals i Tornejos Esportius ...
 
Amb els activitats organitzades per AQUEST dia s'intenta que el gran público conegui Millor a els Mètodes per Reduir al Mínim a els factors de risc. AQUEST tipo de Malalties (com l'infart de miocardi il 'accident cerebrovascular) són malauradament els més mortíferes del món.
 
Té cura del teu pes i menja bé: Un pes adequat s'aconsegueix a equilibrar els calories que s'ingereixen AMB que és gastin durante el dia. L'ideal és gastar més del que és menja. L'índex de massa corporal no ha de superar a els 25 kg / m2.
 
Té cura el colesterol i la glucosa: L'Excés de colesterol és diposita en els parets dels vasos sanguinis i obstrueix el flux de la sang.
 
Dorm bé: Dormir 8 hores diaries, perque el Descans Përmet reposar energies i evita consumir estimulants.
 
Estigues actiu: Com que és un múscul, el teu cor necessita exercitar-se. Per aixó, realitza activitat física regular, milloraràs la Circulació sanguínia, a els teus arteries aconseguiran 1 major i Millor dilatació i a els nivells de colesterol i la pressió arterial disminuirà.
 
No a l'estrès il 'Ansietat: Intenta generar espais per desconnectar. Pràctiques com l'ioga podin ser de gran Utilitat.
 
Controla la teva pressió: La pressió arterial és la Força que fa la sang contra els parets de les arteries. Un Exemple per controlar la pressió és disminuir el consum de sal.
 
No fumis: El tabac redueix la QUANTITAT d'oxigen a la sang; estreta i endureix la capa interna de les arteries, i fa que la pressió arterial augmenti.
 
Compte amb l'alcohol I ALTRES substàncies: Al barrejar-se amb la sang afectin el Funcionament de MOLTS Òrgans del cos.
 
Diagnostica a temps: S'estima que La meitat de les persones que moren sobtadament per mals coronaris no sabia del su problema. És Fonamental la Realització periòdica de revisions mèdiques.
 
Controla la diabetis: Pot provocar Greus alteracions al cor, ronyons, visió i extremitats inferiors.

Compartir: Facebook Twitter Google + Menéame.net 30 de setembre del 2016
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es