Idioma: cat esp Entrar a la web Residencia Palau Segueix-nos: facebook twitter googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les notícies


La Residència Palau participarà un any més a la Diada de Sant Jordi

La Residència Palau participarà un any més a la Diada de Sant Jordi WhatsApp Image 2017-03-17 at 11.00.36.jpeg WhatsApp Image 2017-03-17 at 11.01.19.jpeg WhatsApp Image 2017-03-17 at 11.02.19.jpeg

Un any més la Residència Palau de les Franqueses del Vallès participa en la celebració de la Diada de Sant Jordi, que se celebra el proper diumenge 23 d'abril. En aquesta festivitat, que també és considerada com el Dia dels Enamorats a Catalunya, és típic que les parelles es regalin un llibre i una rosa, com a símbols de la cultura i l'amor.

Els actes de commemoració del dia de Sant Jordi es celebraran a la plaça de l'Espolsada. En aquest conegut espai de la localitat, la Residència d'avis Granollers participarà amb un stant en el qual oferirà roses als transeünts.

A més, la Residència Palau també impartirà un taller de roses de plastilina per als més petits de 11 del matí a 1 de la tarda. Aquest taller ja va ser tot un èxit en l'edició anterior i s'emmarca dins de les activitats que la residència realitza per a la comunitat.

El programa d'aquest any és molt extens. Des de les 9.30 del matí la plaça acollirà nombroses activitats, des del lliurament de premis del 27 Concurs Literari, a tallers infantils, concerts i cursos exprés d'introducció a la sardana.

El centre Palau de les Franqueses del Vallès

El centre per a gent gran Palau de les Franqueses del Vallès està situat en plena natura, en un ecosistema insuperable. El centre compta amb un jardí, que sembla una prolongació del propi entorn verd que l'envolta i el converteix en l'espai ideal on poder caminar i aclarir-se.

Aquesta ubicació dota la residència d'un ambient tranquil i relaxat, per la qual cosa viure aquí es converteix en un plaer.

I com està situat als peus del Montseny gaudeix d'unes vistes espectaculars. Aquesta localització també el converteix en un espai òptim per a les persones amb problemes circulatoris o de respiració.

Compartir: Facebook Twitter Google + Menéame.net 13 d'abril del 2017
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es