Idioma: cat esp Entrar a la web Residencia Palau Segueix-nos: facebook twitter googleplus rss
Subscriure's al Newsletter
Totes les notícies


Consells d'estiu per la tercera edat

Consells d'estiu per la tercera edat WhatsApp Image 2017-07-27 at 18.39.25.jpeg WhatsApp Image 2017-07-27 at 18.39.26.jpeg

A la nostra Residència d'avis coneixem a la perfecció les necessitats específiques de la gent gran en cada època de l'any. L'estiu és una època en la qual s'han de prendre diverses precaucions però que pot ser gaudit per qualsevol ancià si se segueixen algunes recomanacions clau.

Factors a tenir en compte

En primer lloc, cal tenir en compte sempre la temperatura i la incidència del sol. Els nostres majors han de vestir-se adequadament amb robes còmodes i folgades que facilitin la circulació de la sang i la ventilació. Preferiblement han d'estar fabricades amb teixits de cotó, ja que és un material natural que facilita l'absorció de suor.
 
També és important el consum de líquids per mantenir el cos hidratat en tot moment, així com evitar les exposicions prolongades al sol a les hores de major incidència. No hem d'oblidar la cura de la pell, per la qual cosa és important recordar l'ús de crema solar.

Disfrutar en el lloc adecuat

Una cosa que sabem a la nostra Residència de Granollers és la importància de la naturalesa per gaudir de l'estiu. Un passeig per un riu, un bosc o per espais amb ombra i vegetació ajuda a la tercera edat a gaudir de l'estiu, respirant aire pur i movent-se en un àmbit tranquil i agradable.
 
A més, triar un entorn tranquil i realitzar activitats amenes i que no requereixin un gran esforç ajuda a mantenir la ment distreta i oblidar-se de la calor.
 
Sense cap mena de dubte, seguint aquests petits consells aconseguiràs que els teus majors passin un estiu d'allò més còmode i agradable. Creiem que és possible eliminar la creença que l'estiu és una època complicada per a gent gran, ja que realment és una estació més de l'any en què s'han de prendre certes precaucions, com també passa amb la tardor, l'hivern i la primavera.

 

Compartir: Facebook Twitter Google + Menéame.net 01 d'agost del 2017
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es