Idioma: cat esp Entrar a la web Residencia Palau Segueix-nos: facebook twitter googleplus rss
Subscriure's al Newsletter


excursió a la guarderia

Ahir vam anar d'excursió, ha estat especialment sensible, hem pogut veure molts somriures tant en els adults com en els nens, q han intercanviat amb els avis espais i històries sense cap tipus d'inconvenient, es respirava tranquil·litat, confiança i felicitat.

26 de febrer del 2016 Ampliar notícia / Compartir

Ahir amb l'arribada del fred

Ahir amb l'arribada del fred i el Montseny nevat, el millor era quedar-se i fer un taller, ens vam posar a teixir que sempre és un taller divertit i entretingut, aqui unes fotos del nostre dia d'ahir ...

16 de febrer del 2016 Ampliar notícia / Compartir

Canvis en el cabell i els seus efectes

Canvi en el color de cabell és un dels signes més obvis de l'envelliment. El color del cabell es deu a un pigment, anomenat melanina, que produeixen els fol·licles pilosos. Els fol·licles són estructures en la pell que produeixen i permeten el creixement del cabell. Amb l'edat, els fol·licles produeixen menys melanina i això provoca els cabells blancs. El encaniment comença amb freqüència cap als 30 anys d'edat.

11 de febrer del 2016 Ampliar notícia / Compartir

DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER

El Dia Mundial contra el Càncer és una oportunitat de reflectir i reflexionar el que tothom pot fer per reduir l'impacte d'aquesta devastadora malaltia, ara i en el futur. Desitgem que això sigui un trampolí per a un canvi positiu. Pren mesures per tu mateix, la teva organització o la teva comunitat / país, ja que tothom pot marcar la diferència i inspirar a altres. Milions de persones unides contra la malaltia que més vides es cobra al món El càncer matarà a més de vuit milions de persones a tot el món.

04 de febrer del 2016 Ampliar notícia / Compartir

DIVENDRES DE CARNAVAL

Aquest divendres celebrarem un any més, el carnaval a Residencia Palau amb un berenar ben divertit i després farem balls de saló, vindran uns ballarins professionals, que ens faran gaudir i ballar en aquest dia tan divertit.

03 de febrer del 2016 Ampliar notícia / Compartir

La sensació de fred en persones grans

El procés d'envelliment de l'organisme altera el metabolisme basal i, com a conseqüència, el sistema de termoregulació corporal i la seva capacitat per percebre la temperatura ambient, pel que tenen major dificultat d'adaptació al fred o la calor.

22 de gener del 2016 Ampliar notícia / Compartir

Avui d'excursió a l'església de Corro d'avall

Avui hem anat a fer un passeig a l'esglèsia de Corró D'avall, hem fet una volta pels voltants i hem passat una estona molt agradable.
 

14 de gener del 2016 Ampliar notícia / Compartir

L'alimentació a la tercera edat

Amb el pas dels anys les coses canvien, i això més que res és sabut per la gent gran. En anar passant els anys i corrent la vida, els projectes es compleixen o es tornen inabastables, i la vellesa és normalment considerada un període més de passivitat que d'activitat.

14 de gener del 2016 Ampliar notícia / Compartir

MISA DE NADAL

La Santa Missa de Nadal la nit de Nadal, és la forma que es rep al dia de Nadal com la commemoració del naixement de Jesús.

28 de desembre del 2015 Ampliar notícia / Compartir

El corall de Nadal de Residència Palau

Ahir vam passar una estona d'allò més agradable i nadalenc, amb músics. cantem villacicos i vam passar una estona molt divertida.

24 de desembre del 2015 Ampliar notícia / Compartir
Anterior
1 2 3 4 5 6 7 8
Següent
peu
Generated by Plataforma Actualnews.es
Plataforma Actualnews.es